Reference Solveig

Da jeg efter 36 års ægteskab stod i en skilsmisse, var jeg  helt på det rene med, at jeg havde brug for advokathjælp.

Derfor valgte jeg Inger Højbjerg.

 

Min X og jeg havde meget jordisk gods, som skulle deles i en tid, hvor jeg  var følelsesmæssigt belastet.

 

Inger svarede beredvilligt på mine mange spørgsmål til bodeling og pension. Jeg blev vejledt i det, jeg ikke  havde kendskab til og fik juridiske termer oversat til dansk. Det blev aldrig kølig professionalisme.

 

Noget, som betød rigtig meget for mig, var også, at Inger var hurtig til at svare på mine henvendelser oftest samme dag. Det gav ro. Jeg følte mig set og forstået.

 

Hele processen blev økonomisk, tidsmæssigt og følelsesmæssigt ekstra belastet af, at min x igen - igen forholdt sig tavs på trods af rykkere eller kom med halve svar på vores henvendelser. Inger mestrede fuldt ud at have fokus på sagen. Når jeg ikke kunne det, fortsatte hun med at være ordentlig, sober og professionel, uanset hvad modparten kom med.

 

Advokatens  indsats er i høj grad medvirkende til, at jeg er kommet gennem skilsmissen som et helt menneske med masser af ny viden og indsigt. 

På denne lange rejse i et fremmed land med ukendt sprog var det trygt og lærerigt  at rejse med Inger Højbjerg som den erfarne guide.

 

Med venlig hilsen

Solveig Rosenkvist

Sygeplejerske og Psykoterapeut MPF

Bliv kontaktet og hør mere

Inger Højbjerg Christensen

Advokat (H) 

 

Når du udfylder formularen accepterer at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.