Arv og dødsbo 

Få styr på detaljerne, fjern bekymringerne

Når du mister en af dine nærmeste, er der en række juridiske spørgsmål, som du og resten af familien skal tage stilling til. Vi har stor erfaring med arv og dødsbobehandling, og er derfor altid klar til at hjælpe dig trygt igennem forløbet.

      

GRATIS FORMØDE

Advokat Inger Højbjerg er autoriseret bobestyrer ved Retten i Herning. Som følge heraf kan du som arving få et gratis vejledningsmøde hos os, inden du tager stilling til, hvordan boet skal behandles. Der kan være store skatte- og afgiftsmæssige konsekvenser forbundet med dit valg, og mange efterlevende ægtefæller kan f.x. med fordel skifte og lade arven fordele, i stedet for at sidde i uskiftet bo.

Selve bobehandlingen er arbejdskrævende og der er store skatte- og afgiftsmæssige spørgsmål, der skal afklares.

På vejledningsmødet, vil du få oplyst, hvad det anslås at koste at få advokatbistand i boet. Under rådgivningen vil du også få overblik over de forskellige former for bobehandling, samt få en vurdering af, hvilken bobehandlingsform, vi vil anbefale i den konkrete situation.

Enten efter vejledningsmødet eller efterfølgende kan du tage stilling til, hvorvidt du ønsker advokatbistand. Er der risiko for konflikter mellem arvingerne, risiko for, at værdierne ikke kan sælges indenfor 1 år eller risiko for, at boets formue er negativ, vil vi anbefale et bobestyrerbo. Under rådgivningen tages der også højde for, hvorvidt boet kan skiftes på andre måder, herunder ved et boudlæg eller et ægtefælleudlæg.

   

Enden er uundgåelig, men det er kun de færreste, som tænker på, at det en dag slutter.

Få styr på detaljerne, fjern bekymringerne

Bliv kontaktet og hør mere

Inger Højbjerg Christensen

Advokat (H) 

 

Christina Ruby

Advokat 

 

Når du udfylder formularen accepterer at blive kontaktet af os. Læs vores betingelser her.